ITR Nederland

Om installaties te kunnen bouwen volgens planning wil je van tevoren exact weten wat er van je verwacht wordt.

Alleen zo heb je grip op de uitvoering en kan je aansturen op het gewenste eindresultaat.

In werkelijkheid verlopen de meeste projecten echter chaotisch, is het hollen of stilstaan en is er totaal geen overzicht.

Dit zorgt voor onzekerheid, frustratie en stress tussen bouwpartners, maar ook tussen het handjevol goede monteurs op de bouwplaats.
Het gevolg: gedoe over geld en monteurs die hun geluk elders gaan beproeven.

 

Waar de bouwsector blijft schreeuwen om meer en sneller, werken wij juist met extra tijd en aandacht aan uw projecten.

 

Daarmee helpen we W-installateurs effectiever bouwen, zodat projecten duurzamer verlopen, deadlines worden gehaald en er met plezier gewerkt wordt.

Dit doen wij door installaties met zorg voor te bereiden in BIM en samen met alle bouwpartners het project vroegtijdig uit te werken van engineering tot werktekening. Door een proactieve houding en hoge betrokkenheid zorgen we dat er tijdens de bouw geen onnodige problemen ontstaan en er controle blijft over zowel kwaliteit als kosten.

even kennismaken?

Neem contact op met Vincent
Bel 06-830 84 269 of mail naar vincent@itrnederland.nl

Met tijd & aandacht

Vincent Prinsze

Klanten aan het woord

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van ITR Nederland. Processen zijn helder en afspraken worden nagekomen. Al met al een betrouwbare partner om mee te werken.
Robin de Haan - Bonarius Techniek B.V.
Wij ervaren de samenwerking met ITR Nederland als zeer prettig. Er wordt goed meegedacht in het gehele proces. Afspraken en deadlines worden nagekomen.
Rene Pepping - Dibo Installatietechniek
Wij Lenting Techniek zijn zeer te spreken over de samenwerking met ITR Nederland. ITR Nederland levert vakkundig werk af, heeft kennis van zaken en communiceert zeer prettig.
Erik Rijpkema - Lenting Techniek
Twee jaar geleden was het eerste contact met ITR Nederland, direct een goed gevoel! De helft van 87 woningen is inmiddels opgeleverd en is dit gevoel is niet veranderd. Nog veel belangrijker ze hebben waargemaakt wat is beloofd. Een vooruit strevende partner, die zelfs na afronding meedenkt hoe een volgende project naar een nog hoger niveau getild kan worden.
Robert-Jan Kasbergen - ABM Installatietechniek
Hele fijne samenwerking waarin snel geschakeld werd met veel kennis van zowel installatietechniek als het bouwproces. Alle afspraken worden nagekomen waardoor wij al het benodigde tekenwerk tijdig binnen hadden om het project te kunnen starten.
Jimmy Blankendaal - INCO Totaalinstallateur

Vragen

Wij beantwoorden graag uw vragen over onze diensten. Vul het contactformulier hier naast in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment