Tailored

Van BIM bedrijf naar BIM-Easy

Projectmatig W-installateurs die antwoord willen op hun specifieke BIM probleem of vraag.

Wat

Uw BIM vraag beantwoord
1 toepasbare oplossing
NIET tevreden = geen kosten

BIM GEDOE

Wij geloven in de meerwaarde van BIM als het gaat om tijd, kosten en energie te besparen.
Door middel van BIM kunnen wij uw bedrijf in een positief daglicht te zetten.

Helaas wordt BIM nu veelal toegepast met veel Bimmen weinig (BIM) output, faalkosten, hoge overhead kosten, miscommunicatie en onzekerheid wat betreft capaciteit.
Als gevolg van dit alles loop u reputatie als BIM partner (en bedrijfsnaam) ook nog eens schade op.


Wij helpen u afrekenen met BIM gedoe.

Door BIM doelstelling duidelijk te communiceren, overbodige BIM activiteiten te elimineren, simpele procedures, en slimme tips & tricks.

 

Hoe

1 op maatgemaakte oplossing
Toelichting van de oplossing incl. naslagwerk

Klanten aan het woord

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van ITR Nederland. Processen zijn helder en afspraken worden nagekomen. Al met al een betrouwbare partner om mee te werken.
Bonarius Techniek b.v.
Wij ervaren de samenwerking met ITR Nederland als zeer prettig. Er wordt goed meegedacht in het gehele proces. Afspraken en deadlines worden nagekomen, en zowel het tekenwerk als de berekeningen zien er goed uit.
Dibo Installatietechniek
Wij als STI zijn zeer tevreden over ITR Nederland. Afspraken worden nagekomen, berekening zien er goed uit en zijn correct. De prijsstelling is naar tevredenheid, en eventuele aanpassingen worden snel uitgevoerd.
Schrijvers Technische Installaties
Groot Ecobouw werkt regelmatig met ITR Nederland. binnen korte termijn ontvang ik de Transmissieberekeningen, dat werkt erg prettig voor de energie neutrale nieuwbouwprojecten.
Groot Ecobouw Expert Circulair bouwen
Wij Lenting Techniek zijn zeer te spreken over de samenwerking met ITR Nederland. ITR Nederland levert vakkundig werk af, heeft kennis van zaken en communiceert zeer prettig.
Lenting Techniek

Vragen

Wij beantwoorden graag uw vragen over onze diensten. Vul het contactformulier hier naast in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment