Recharge

Van BIM bedrijf naar BIMbedrijf zonder BIM gedoe

Projectmatig W-installateurs die tijdelijk de BIM capaciteit willen vergroten.

Wat

Projectmatig BIM capaciteit
Geen BIM gedoe

 

 

Hoe

BIM planning voor het komende jaar
Wij nemen 1 of meerdere BIM projecten uit handen
U geeft inhoudelijk sturing aan het project
Weekoverzicht per project

 

Wij geloven dat tijd en aandacht alles mooier maakt, daarom streven wij er naar dit voor elke samenwerking te creëren.

 Voor wie?

ITR Nederland verzorgt 3D (BIM) tekeningen voor nieuwbouwprojecten en renovatieproject voor W-installateurs.
Wij ontwerpen o.a. de binnenriolering, hemelwaterafvoeren, Waterinstallatie, Sanitair, Gasinstallatie, Verwarming en Ventilatie-/ luchtbehandelingsinstallatie.

Projecten kunnen worden aangevraagd door te klikken op "offerte aanvragen" of mail uw verzoek naar info@itrnederland.nl en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Klanten aan het woord

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van ITR Nederland. Processen zijn helder en afspraken worden nagekomen. Al met al een betrouwbare partner om mee te werken.
Bonarius Techniek b.v.
Wij ervaren de samenwerking met ITR Nederland als zeer prettig. Er wordt goed meegedacht in het gehele proces. Afspraken en deadlines worden nagekomen, en zowel het tekenwerk als de berekeningen zien er goed uit.
Dibo Installatietechniek
Wij als STI zijn zeer tevreden over ITR Nederland. Afspraken worden nagekomen, berekening zien er goed uit en zijn correct. De prijsstelling is naar tevredenheid, en eventuele aanpassingen worden snel uitgevoerd.
Schrijvers Technische Installaties
Groot Ecobouw werkt regelmatig met ITR Nederland. binnen korte termijn ontvang ik de Transmissieberekeningen, dat werkt erg prettig voor de energie neutrale nieuwbouwprojecten.
Groot Ecobouw Expert Circulair bouwen
Wij Lenting Techniek zijn zeer te spreken over de samenwerking met ITR Nederland. ITR Nederland levert vakkundig werk af, heeft kennis van zaken en communiceert zeer prettig.
Lenting Techniek

Vragen

Wij beantwoorden graag uw vragen over onze diensten. Vul het contactformulier hier naast in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment