Waar mogen wij het bimkostenoverzicht heen sturen?

ITR Nederland
072 2029 349
info@itrnederland.nl
Professor van der Waalsstraat 3H
1821 BT Alkmaar

K.v.K: 70451060

 

Wij gebruiken uw mailadres alleen om super waardevolle informatie over BIM & Installatietechniek te delen.

Doet u niks met deze informatie?

 

Dan is een berichtje als  "ik wil die rotzoot niet in m,n mailbox" voldoende om u uit te schrijven.

Wij houden namelijk ook niet van mailtjes in onze inbox, waar je jezelf voorneemt om wat mee te gaan terwijl je eigenlijk al weet dat je er nooit wat mee gaat doen.

Klanten aan het woord

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van ITR Nederland. Processen zijn helder en afspraken worden nagekomen. Al met al een betrouwbare partner om mee te werken.
Bonarius Techniek b.v.
Wij ervaren de samenwerking met ITR Nederland als zeer prettig. Er wordt goed meegedacht in het gehele proces. Afspraken en deadlines worden nagekomen, en zowel het tekenwerk als de berekeningen zien er goed uit.
Dibo Installatietechniek
Wij als STI zijn zeer tevreden over ITR Nederland. Afspraken worden nagekomen, berekening zien er goed uit en zijn correct. De prijsstelling is naar tevredenheid, en eventuele aanpassingen worden snel uitgevoerd.
Schrijvers Technische Installaties
Groot Ecobouw werkt regelmatig met ITR Nederland. binnen korte termijn ontvang ik de Transmissieberekeningen, dat werkt erg prettig voor de energie neutrale nieuwbouwprojecten.
Groot Ecobouw Expert Circulair bouwen
Wij Lenting Techniek zijn zeer te spreken over de samenwerking met ITR Nederland. ITR Nederland levert vakkundig werk af, heeft kennis van zaken en communiceert zeer prettig.
Lenting Techniek

Vragen

Wij beantwoorden graag uw vragen over onze diensten. Vul het contactformulier hier naast in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment