Insurance

Van BIM partner naar BIM bedrijf

Projectmatig W-installateurs die ALLE BIM projecten willen aannemen zonder zich af te moeten vragen of er intern voldoende capaciteit is.

Wat

1 jaar BIM capaciteit garantie
Tekenkamer (intern) met meer BIM output
BIM kennis update voor de komende 3 jaar

 

Hoe

BIM bedrijfsanalyse
BIM strategie voor de komende 3 jaar
BIM bedrijfsprotocol & communicatieplan
Training BIM modelleurs
Maandelijks BIM kennis en informatie update
Bij terugval BIM capaciteit vullen wij aan
Maandelijks overzicht voortgang

Klanten aan het woord

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van ITR Nederland. Processen zijn helder en afspraken worden nagekomen. Al met al een betrouwbare partner om mee te werken.
Bonarius Techniek b.v.
Wij ervaren de samenwerking met ITR Nederland als zeer prettig. Er wordt goed meegedacht in het gehele proces. Afspraken en deadlines worden nagekomen, en zowel het tekenwerk als de berekeningen zien er goed uit.
Dibo Installatietechniek
Wij als STI zijn zeer tevreden over ITR Nederland. Afspraken worden nagekomen, berekening zien er goed uit en zijn correct. De prijsstelling is naar tevredenheid, en eventuele aanpassingen worden snel uitgevoerd.
Schrijvers Technische Installaties
Groot Ecobouw werkt regelmatig met ITR Nederland. binnen korte termijn ontvang ik de Transmissieberekeningen, dat werkt erg prettig voor de energie neutrale nieuwbouwprojecten.
Groot Ecobouw Expert Circulair bouwen
Wij Lenting Techniek zijn zeer te spreken over de samenwerking met ITR Nederland. ITR Nederland levert vakkundig werk af, heeft kennis van zaken en communiceert zeer prettig.
Lenting Techniek

Vragen

Wij beantwoorden graag uw vragen over onze diensten. Vul het contactformulier hier naast in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment